V nakupovalni košarici imate 0 izdelkov!

Znesek nakupa: 0,00 €

+386 (0)31 335 465
info@flapjack.si
 
 

Pogoji poslovanja

Plačilo

Plačilo po predračunu
Po elektronski pošti prejmete sporočilo o oddaji naročila. Plačilo izvedete na osnovi predračuna, ki ga prejmete hkrati s potrditvijo naročila po elektronski pošti. Naročeno blago plačate z nakazilom na naš transakcijski račun št. SI56 6000 0000 0282 729 odprt pri Hranilnici Lon (BIC HLONSI22) preko katerekoli izmed mobilnih ali spletnih bank, na Pošti Slovenije ali v katerikoli banki.

 Pri plačilu obvezno navedite točen sklic, ki ga najdete na predračunu. Dobavni rok prične teči z dnevom zaznave prejema sredstev na naš račun.
Prednost takšnega plačevanja je zmanjšanje stroškov poštnine in poštne provizije.

Plačilo po povzetju
Po elektronski pošti prejmete sporočilo o oddaji naročila in kasneje potrditev naročila. Naročeno blago vam pošljemo na vaš naslov. Plačilo izvedete pri dostavljalcu ali pri poštnemu uslužbencu ob prevzemu. Znesek, ki ga plačate v tem primeru, je nekoliko višji od zneska, ki ga prejmete od nas po pošti. Dodan je namreč še znesek nakaznice in poštne provizije. Za plačilo potrebujete gotovino in pošta bo s položnico za vas opravila plačila.

V primeru, da sami ne označite načina plačila, obvelja način plačila po povzetju.
Če se odločite za ta način plačila, je potrebno znesku nakupa in poštnine prišteti še strošek prevzetja, ki znaša 1,60 EUR. 

 

Cene

Vse cene na spletni strani www.flapjack.si so navedene v evrih in že vključujejo 9,5 % DDV.

Cenik za dostavo (že z DDV):

Cena dostava: 2,70 €

 

V primeru plačila po povzetju se obračunajo še naslednji stroški:

Nakup po povzetju: 1,60 €

 

"On-line" plačilo (PayPal, nakazilo na TRR oz predračun): ....... 0,00 €

 

Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji. 

 

Lahko se zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo. 

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca. 

Varnost nakupa in varovanje osebnih podatkov

Vaši podatki so pri nas računalniško obdelani in varovani v skladu z vsemi veljavnimi predpisi. Osebne podatke bomo uporabili izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.  Zagotavljamo vam, da bomo vaše podatke obravnavali zaupno, jih skrbno varovali in v nobenem primeru posredovali tretji osebi, razen ko je to v skladu z veljavnimi zakonskimi predpisi in to zahteva uradni pristojni organ.

Preklic naročila

Naročilo lahko prekličete po elektronski pošti (info@flapjack.si) ali pa po telefonu 031 335 465.

Po telefonu smo dosegljivi od ponedeljka do petka med 8.00 in 18.00 uro.

 

Pritožbe in vračilo izdelka


KUPEC PREJME POŠKODOVANO BLAGO

V primeru, da kupec prejme poškodovano blago, naj o tem pisno obvesti ponudbnika najkasneje v treh dneh od prejema. 

 

VRAČILO BLAGA

Kupec ima pravico, da kupljeno blago brez obrazložitve nepoškodovano vrne v 15 dneh od dneva prevzema izdelka. V primeru vračila kupec sam poravna stroške, nastale ob nakupu vrnjenega izdelka. Vrnjeni izdelki morajo biti nepoškodovani in v originalni embalaži. V primeru vračila vas prosimo, da nas o tem predhodno obvestite - pisno ali po telefonu.

Svoj zahtevek za vrnitev izdelka pošljite na naslov: info@flapjack.si

Kupnino vam bomo povrnili najkasneje v 30 dneh na vaš bančni račun, ki ga zato v svojem zahtevku tudi navedite.

Za natančnejše informacije o postopku vračila izdelkov pokličite na telefonsko številko 031 335 465 (vsak delavnik med 8.00 in 18.00.).

Kupec ni dolžan sprejeti pošiljk z odkupnino ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem nakupa. Ob oddaji naročila se kupoprodajna pogodba (naročilo) avtomatsko pošlje na kupčev naslov, tako da jo lahko kupec ponovno pregleda in sporoči morebitna nestrinjanja ali popravke na zgoraj navedena sredstva komunikacije (pisno, po elektronski pošti ali po mobilnem telefonu) Poleg tega je kupoprodajna pogodba (naročilo) v elektronski obliki shranjeno na strežniku upravljalca spletnega mesta www.flapjack.si in jo lahko kupec ponovno zahteva.

Dobava

Naročeno blago ostane do poravnave celotne kupnine v lasti RMD, d.o.o.. Izdelke, ki so na zalogi, vam bomo v najkrajšem možnem času po pošti dostavili na vaš naslov. Naročene izdelke vam bomo dostavili v 2-5 delovnih dneh. V kolikor izdelka trenutno ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili.
V kolikor ob naročanju izberete Plačilo po predračunu je postopek tak, da naročilo oddamo v obdelavo šele, ko prejmemo plačilo. Ker včasih banke potrebujejo tudi kakšen delovni dan, da je plačilo vidno na našem računu, svetujemo, da nam ob plačilu posredujete bančno potrdilo o plačilu na naš e-naslov info@flapjack.si, da bo šlo vaše naročilo zagotovo najhitreje v obdelavo.

Dostava

Vse izdelke, ki so na zalogi, vam bomo v roku 4-5 delovnih dni po pošti dostavili na vaš naslov. Če vas takrat ni doma, vam bo poštar pustil obvestilo o prispelem paketu. Na pošti vas bo paket čakal še 15 dni.

Navodila za nakupovanje

Nakupujete lahko kot že prijavljen (registriran) ali kot neprijavljen kupec. Če ste že prijavljeni, potem vam pri naročanju ne bo potrebno še enkrat vtipkati vseh potrebnih podatkov, ampak jih boste le pregledali oziroma popravili. Če nakupujete kot neprijavljeni, potem boste imeli malo več dela pri naročanju, ko boste vnašali podatke za kontakt in naslov dostave.

1. korak: Izbor izdelkov
Nakupovanje poteka tako, da na željenem izdelku označite vse potrebne opcije (količina), nato pa izdelek prestavite v košarico tako, da kliknete na ikono košarice, ki je ob izdelku. Vsebino vaše košarice lahko vsak čas preverite s klikom na ikono košarica, ki je nad izdelki. V vaši košarici se nahajajo gumbi za dodajanje in praznjenje izdelkov. Ko ste z nakupovanjem zaključili, se z gumbom Na blagajno pomaknete na naslednji korak.

2. korak: Pregled naročila
Pred vami je vidna vsebina košarice. Če z izbranim niste zadovoljni, se lahko pomaknete nazaj. Pod košarico so polja, ki jih je potrebno izpolniti in se nanašajo na dostavo in na kontakt. Če ste registrirani, se polja izpolnijo samodejno, vi jih le pregledate in po potrebi popravite. Izberete pa način plačila. Če niste registrirani, je sedaj čas, da vnesete svoje podatke. Ko ste zadovoljni z napisanim, se pomaknete naprej z gumbom nadaljuj naročilo.

3. korak: Preverjanje podatkov
Pred vami so izpisani naši in vaši podatki ter naročeni izdelki. Če s čim niste zadovoljni, se lahko pomaknete s pomočjo gumba nazaj in popravite. To stran lahko tudi natisnete tako, da kliknete na ikono tiskalnika zgoraj desno. Ko se boste odločili, kliknite na gumb zaključi naročilo.

4. korak: Oddano  naročilo
Naročilo je poslano in na to vas opozori napis na ekranu, po elektronski pošti pa prejmete potrdilo o oddaji naročila. Naročilo se postavi v čakalno vrsto. Kupec (torej vi) ima možnost preklicati naročilo v vrsti preko elektronske pošte ali telefonsko v čimkrajšem času (preden je naročilo obdelano in blago odposlano). Naročilo se hrani v arhivu na strežniku ponudnika (pri nas). Vam je dosegljivo preko uporabniškega računa.

5. korak: Naročilo potrjeno
Ponudnik, torej mi, pregledamo naročilo, preverimo dobavljivost izdelkov ter po elektronski pošti potrdimo naročilo oziroma ga zavrnemo. V primeru, da se cena v času obdelave naročila spremeni, se zavezujemo, da bomo poskusil ponuditi kupcu (torej vam) nižjo ceno ali ponuditi ustrezno rešitev, ki bi bila obojestransko zadovoljiva. Pridržujemo si pravico, da vas pokličemo na vašo telefonsko številko.

6. korak: Plačilo po predračunu.
V primeru, da ste izbrali to opcijo, boste od nas dobili predračun. Sedaj je čas, da ga plačate. Pri plačilu obvezno navedite sklic, ki se nahaja na predračunu. V primeru, da ste naročili izdelke po povzetju, vam ni potrebno še ničesar narediti.

7. korak: Blago odposlano
Naročene izdelke zapakiramo in odpošljemo s priloženim originalnim računom. Ko oddamo paket, vas obvestimo o tem na podan kontaktni elektronski naslov.

8. korak: Prevzem
Če ste izbrali opcijo plačilo po povzetju, potem vam pošta oz. poštni uslužbenec ne bo izročil blaga, dokler ne poravnate potrebnega zneska. Če pa ste znesek že poravnali, potem je čas, da pogledate, kaj lepega je v paketu.

VSI IZDELKI Original flapjack Flapjacki s čokoladnim oblivom Flapjacki z oblivom Flapjacki s sadjem Veganski flapjacki
 
Čokoladni paket Sadni paket Paket presenečenja